Acasă Brazzaville Dictatorul care conduce de 36 de ani una dintre cele mai sărace...

Dictatorul care conduce de 36 de ani una dintre cele mai sărace țări ale lumii mai vrea un mandat

-

Dictatorul se pregătește să pună mâna pe un nou mandat. Republica Congo este una dintre cele mai sărace țări ale lumii, dar președintele e de neclintit. Din capitala Brazzaville, președintele Denis Sassou Nguesso (77 de ani) conduce de 36 de ani. Și este de așteptat ca el să-și prelungească mandatul și după alegerile electorale. Una cu uriașe probleme economice. În ciuda resurselor de petrol de care dispune.

În administrația lui Nguesso, Republica Congo-Brazzaville a ținut-o într-o continuă criză economică. Guy-Brice Parfait Kolelas, principalul contracandidat al actualului președinte are mari probleme. S-a infectat cu coronavirus și ar putea să fie expulzat în Franța. Duminică, în această țară a avut loc o cădere majoră de internet, după cum informează Reuters. De această probleme nu ar fi străine autoritățile de la Brazzaville. Care vor să țină populația în izolare informativă.

/evz.ro/dictatorul-care-conduce-de-36-de-ani-una-dintre-cele-mai-sarace-tari-ale-lumii-mai-vrea-un-mandat.html

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: